Gyprocwerken

Wood-style is gespecialiseerd in Gyprocwerken. Dit houdt over het algemeen in dat wij instaan voor de plaatsing van valse plafonds, voorzetwanden, scheidingswanden, afwerken van zolderruimtes enz… En dit alles naar de specifieke wensen van de klant, hierbij bedoelen we de gestelde eisen aan brandwerendheid, geluid- en thermische isolatie, en het design. Voor elke toepassing, elke plaats, elke stijl biedt Wood-Style systemen op basis van uw behoefte. Dit kan beginnen bij de afbraak van een oude constructie, gevolgd door de plaatsing van een metalen of houten draagconstructie, waarop vervolgens de platen worden vastgezet, om tenslotte te worden bijgewerkt met filler en finish.

De mogelijkheden van gyproc plaatsen:

Gyproc heeft een veelvoud aan toepassingen. Gipsplaten zijn uiternate geschikt voor het verbouwen of renoveren van:
- Plafonds
- Wanden
- Trappen
- Decoratieve sierelementen zoals rechthoeken, bogen …

De voordelen van gyprocwerken

Met gips renoveren of verbouwen biedt zeer veel voordelen.
* Flexibel Gyproc is een zeer flexibel materiaal. Heeft u een bijkomende ruimte of slaapkmaner nodig? Dan is gyproc de perfecte oplossing. Het leent zich voor alle vormen en ruimtes, waardoor het overal toepasbaar is.  En dit allemaal met een vlotte inwerking van leidingen, electriciteitskabels en domotica in de binnenwanden.
* Van nature brandwerend Gyproc is gemaakt van het basismateriaal gips. Van nature heeft gips een warmteabsorberende eigenschap. Hierdoor heeft gyproc een vuurvertragende en vochtwerende samenstelling die een grotere veiligheid waarborgt tegen brandgevaar.
* Prijsvriendelijk Gyproc plaatsen biedt qua prijs ook wel wat mogelijkheden. Door het lichte gewicht van gyproc kunt u besparen op draagstructuur, de fundering en de vloeren, van de woning. De gyproc prijs is dan ook vriendelijk voor uw budget.Gyproc plaatsen = Thermische- en geluidsisolatie

Het isoleren van muren is een verstandige investering. Gyproc plaatsen is een investering in thermische isolatie. Gemetste muren hebben immers door het gebruik van mortel en pleister vaak drie jaar nodig om volledig te drogen. Bovendien draagt het bij tot een aangenaam en gezond leefklimaat, want gyproc zorgt niet enkel voor thermische isolatie maar ook voor akoestische isolatie.Energiebesparende investeringen worden fiscaal aangemoedigd met allerhande subsidies en premies. Laat daarom steeds een erkend vakman uw attest invullen. Er is niets zo vervelend als het storende lawaai van een buur. Geluidsisolatie is dan ook een aspect dat vaak aan bod komt bij appartementsgebouwen. Bij Wood-Style heeft u voor uw thermische en akoestische isolatie de keuze uit verschillende materiaalsoorten zoals kunststof, cellengaas, minerale wollen, natuurlijke isolatiematerialen en reflecterende isolatieproducten.

Bent u van plan om enkele Gyprocwerken te laten uitvoeren, neem dan gerust eens contact op met ons voor informatie of voor een vrijblijvende offerte op maat.

Deel op facebook